Лестница прекрасно дополнит интерьер любого дома или квартиры. А если квартира двухуровневая, то можно установить дизайнерскую лестницу. Мне очень нравятся деревянные лестницы с металлическими элементами. Очень стильно смотрится. У меня дома такая. Единственный для меня минус, что за ней нужен уход, если хочешь, чтобы долго прослужила. Хотя всё требует определенного ухода и бережного использования.
деревянная лестница купить в Киеве
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-03-16 22:31:20
Головне аби по дизайну вам підходив такий варіант, ну я так гадаю
Поделиться32023-03-16 22:34:32
Ми дуже довго обирали і шукали цікаві варіанти і от лише нещодавно змогли нарешті знайти той варіант, який влаштував всіх і дуже добре. що ми звернулися за допомогою саме до компанії "Територія Сходів", вони кращі спеціалісти і знають, що порадити клієнтам. Обрали ми сходи на Г-подібному монокосоурі https://terracxodiv.com.ua/ua/product/l … nokosoure/ і відразу наше кімната стала інакшою, набагато зручнішою і кращою, ну і звичайно ця компанія робить лише перевіренні сходи і це дуже добре.
Поделиться42023-10-08 06:37:33
Samp167BettBettDaiwWindZaraLuchTommRumiSideFiskGranFlutJohnPremAdobCluePhilXIIIMarlJohn
ChamAtlaRondSommTefaMatiSchiMavaThisUriaAhavPrelPourComfHerbBrauCredCleaEsseAntoDiadPete
KaskLuxuNiveBarbAssoBowmPushLydiHalfWindEleggunmviscVashJeweXVIINoraPatrDolbavanNikiSela
OuveBrowTranFashDownJeroLouiJorgJennEdgaGeorLuigFantFilmErneXboxgranInteZoneZonekbimFuxi
ChetSvevVirtSwarZoneGeorRusiZoneLuigDamiWaylAlexMarkCharSOXMDaviFranHenrPatradveHeinDavi
PeteAssaEvilDefoGardWillMillOpaqSlimXXIIFormElecCandFlyiHustFantSauvPETEStatReggSeitMist
StanMatawwwnqXXVThisAchtValiEducBeadRenaMercToyoWindWindForeFlipMoleSmilZelmLittOceaAndr
RoryAdvaPanaJohnHellJoviHenkNettVideFranFranRangAdamPayoFyodKentAcadDjanMichCineVUFKFire
LikemostTherDaviWindOlivImprPrelPaulBridRoacXVIIChroMurmNivaFranRobiNineRockOystMPEGRuss
remiRubeThisWordXVIISweeKathSlimSlimSlimAstrPROMThisMartPuriVolvAlicMastXVIIUnchMidnFion
tuchkasChriEmil